Etiketa stolování - Klíma, Adam; Mlejnková, Lena; Netková, Jarmila; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Cílem této práce je zjistit, jak se toto téma vyučuje na vybraných středních a vysokých školách a jaká je jeho znalost mezi studenty těchto škol. Hypotézy stanovené v této práci jsou: H1: Výuka etikety stolování na Českých středních školách není obsahlá a dostatečná. H2: Znalost studentů není dostatečná. Práce se skládá s teoretické části, která se zaměřuje na definování základních pojmů jako stolování nebo etiketa a na samotné téma etikety stolování. V praktické části bude provedena analýza vybraných škol a sestaven a distibuován dotazník mezi vybrané respondenty
Vedoucí práce: Lena Mlejnková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses