Možnosti využití zelené logistiky v zahraničním obchodě firmy - Frídl, Adam (2016)
Tato diplomová práce se zaobírá tématem ekologie v logistice, který s mezinárodním obchodem úzce souvisí. Součástí této práce je rozbor metod používaných společností AB-InBev v rámci zelené logistiky.