Možnosti využití zelené logistiky v zahraničním obchodě firmy - Frídl, Adam; Klosová, Anna, 1942-; Svobodová, Lucie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2016)
Tato diplomová práce se zaobírá tématem ekologie v logistice, který s mezinárodním obchodem úzce souvisí. Součástí této práce je rozbor metod používaných společností AB-InBev v rámci zelené logistiky.
Vedoucí práce: Anna Klosová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses