Podnikatelský plán konceptu EatFit.cz - Košická, Monika (2016)
Diplomová práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu společnosti EatFit s.r.o., která se zaměřuje na přípravu a distribuci zdravých jídel. Práce je složena z teoretické části, která definuje základní pojmy podnikání a podnikatelského záměru, a části praktické, která je tvořena samotným podnikatelským plánem. Cílem práce je na základě provedených analýz vyhodnotit realizovatelnosti a výhodnost tohoto projektu.