Podnikatelský plán konceptu EatFit.cz - Košická, Monika; Svobodová, Ivana, 1969-; Dvořáček, Jiří, 1947-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Diplomová práce se zabývá vytvořením podnikatelského plánu společnosti EatFit s.r.o., která se zaměřuje na přípravu a distribuci zdravých jídel. Práce je složena z teoretické části, která definuje základní pojmy podnikání a podnikatelského záměru, a části praktické, která je tvořena samotným podnikatelským plánem. Cílem práce je na základě provedených analýz vyhodnotit realizovatelnosti a výhodnost tohoto projektu.
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses