Franchising jako forma vstupu na trh - Říhová, Denisa (2016)
Bakalářská práce je zaměřena na franchising jako formu podnikání. Obsahem je téma franchisingu, jeho základní pojmy, souvislosti a východiska. Cílem práce je definovat kroky pro přípravu a realizaci franchisového projektu. Z obecné roviny přechází k praktickému aspektu. Na základě aplikace vytyčeného postupu na zkoumaný podnik Dancing Crackers a na základě pozorování daného podniku vyvozuje autorka doporučení a poznatky pro efektivnější franchisový provoz.