Franchising jako forma vstupu na trh - Říhová, Denisa; Kaczor, Pavel; Cílek, Michal; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2016)
Bakalářská práce je zaměřena na franchising jako formu podnikání. Obsahem je téma franchisingu, jeho základní pojmy, souvislosti a východiska. Cílem práce je definovat kroky pro přípravu a realizaci franchisového projektu. Z obecné roviny přechází k praktickému aspektu. Na základě aplikace vytyčeného postupu na zkoumaný podnik Dancing Crackers a na základě pozorování daného podniku vyvozuje autorka doporučení a poznatky pro efektivnější franchisový provoz.
Vedoucí práce: Pavel Kaczor
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: podnikání; franchising; management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; business; franchising; bachelor's theses