Podnikatelský plán - Králová, Lenka (2016)
Předmětem diplomové práce je vypracování podnikatelského plánu podniku poskytujícího služby autoservisu a pneuservisu. V teoretické části je provedena rešerše zvolené literatury, která pokrývá znalosti potřebné k vypracování praktické části. V té je sestaven konkrétní podnikatelský plán, jehož součástí je kromě popisu subjektu také analýza trhu a prostředí, marketingový, finanční a operační plán a what if analýza. Finanční plán je proveden ve třech variantách, které jsou hodnoceny metodami finanční analýzy. Práce je zakončena evaluací proveditelnosti zamýšleného plánu