Podnikatelský plán - Králová, Lenka; Kovář, František, 1940-; Řepová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2016)
Předmětem diplomové práce je vypracování podnikatelského plánu podniku poskytujícího služby autoservisu a pneuservisu. V teoretické části je provedena rešerše zvolené literatury, která pokrývá znalosti potřebné k vypracování praktické části. V té je sestaven konkrétní podnikatelský plán, jehož součástí je kromě popisu subjektu také analýza trhu a prostředí, marketingový, finanční a operační plán a what if analýza. Finanční plán je proveden ve třech variantách, které jsou hodnoceny metodami finanční analýzy. Práce je zakončena evaluací proveditelnosti zamýšleného plánu
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: podnikatelské projekty; autoservisy; finanční analýza; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business planning; automobile repair services; financial analysis; master's theses