Podnikatelský plán - Straková, Barbora; Fiala, Roman, 1981-; Řepová, Helena; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2016)
Diplomová práce je zaměřená na teoretický popis tvorby podnikatelského plánu rozdělena na jednotlivé kapitoly, kde je plán detailně rozepsán. Součástí teoretické části je objasnění právní problematiky pronajímání nemovitostí. Vlastní zpracování plánu je zaměřené na praktickou aplikaci a je koncipováno jako návod jak začít podnikat v této oblasti. Cílem práce je sestavení plánu a pomocí finanční analýzy dokázat, zda je plán realizovatelný a ufinancovatelný. Součástí práce je analýza trhu, která je nejvíce zaměřená na chování zákazníků a analýzu konkurence. Použité analýzy vnějšího a vnitřního prostředí se zaměřují na faktory ovlivňující pozici podniku na trhu
Vedoucí práce: Roman Fiala
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: podnikatelské projekty; podnikání; management [obor dipl. práce]; diplomové práce; business planning; business; master's theses