Srovnání dvou programů pro dodavatelsky vedené účetnictví - Neumajer, Jiří (2016)
Tato diplomová práce se zaměřuje na vedení účetnictví na počítači a hodnocení účetních programů při jejich výběru pro outsourcing účetnictví. V jednotlivých kapitolách se práce zabývá problematikou outsourcingu, legislativní úpravou týkající se vedení účetnictví na počítači a kritérii a podklady pro hodnocení při výběru vhodného účetního programu. Teoretické znalosti jsou pak uplatněny v praktické části při hodnocení konkrétních účetních programů POHODA a DUEL.Hlavním cílem práce tedy je poukázat na možný postup při výběru vhodného účetního programu pro konkrétní podmínky.