Srovnání dvou programů pro dodavatelsky vedené účetnictví - Neumajer, Jiří; Mejzlík, Ladislav, 1961-; Hora, Michal, 1965-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato diplomová práce se zaměřuje na vedení účetnictví na počítači a hodnocení účetních programů při jejich výběru pro outsourcing účetnictví. V jednotlivých kapitolách se práce zabývá problematikou outsourcingu, legislativní úpravou týkající se vedení účetnictví na počítači a kritérii a podklady pro hodnocení při výběru vhodného účetního programu. Teoretické znalosti jsou pak uplatněny v praktické části při hodnocení konkrétních účetních programů POHODA a DUEL.Hlavním cílem práce tedy je poukázat na možný postup při výběru vhodného účetního programu pro konkrétní podmínky.
Vedoucí práce: Ladislav Mejzlík
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses