Návrh systému pro akviziční proces v útvaru akvizic a jeho implementace v prostředí MS SharePoint 2013 - Pekárková, Alena (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá problematikou návrhu řešení implementace MS SharePoint na akviziční proces vybraného oddělení akvizic v mezinárodní společnosti. Hlavním cílem práce je analýza možností využití platformy MS SharePoint 2013 při řešení konkrétních akvizičních procesů, popis doporučení pro návrh řešení na platformě MS SharePoint 2013 a praktickou realizaci implementace MS SharePoint 2013 v oddělení M&A. Těchto cílů bylo dosaženo především studiem literatury, odborných článků, absolvováním školení od společnosti Gopas, konzultací s odborníky ze společnosti Microsoft a také vlastní praktickou zkušeností autorky. Hlavním přínosem práce je vypracování uceleného souhrnu dané problematiky a vytvoření vhodného návrhu řešení pro konkrétní útvar.