Podnikatelský plán založení společnosti s ručením omezeným - Kubátová, Barbora (2016)
Cílem této bakalářské práce je sestavení podnikatelského plánu založení společnosti s ručením omezeným. Za účelem podrobného zkoumání klíčových faktorů nově vznikající společnosti jsou zde využity poznatky z oblasti ekonomie, ekonomiky, finančního managementu a marketingu. Práce je složena ze dvou částí. První část obsahuje teoretické poznatky související s podnikatelským záměrem a následně s vypracováním konkrétního podnikatelského plánu. Druhá část je praktická a obsahuje vlastní vypracovaný podnikatelský záměr, který vychází z předešlé teoretické části. Cílem této práce bylo zjistit životaschopnost, reálnost a výnosovost projektu založení společnosti s ručením omezeným.