Ocenění podniku AGF Logistics, s.r.o. - Vinohradská, Veronika (2016)
Účelem diplomové práce je ocenění společnosti AGF Logistics, s.r.o. Diplomová práce sestává z finanční analýzy za roky 2011 až 2015, ze strategické analýzy, finančního plánu vypracovaného pro roky 2016 až 2020 a následného ocenění společnosti. Ocenění společnosti je provedeno na základě metody DCF entity, s využitím dalších podpůrných metod.