Ocenění podniku AGF Logistics, s.r.o. - Vinohradská, Veronika; Hrdý, Milan; Kuchyňa, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Účelem diplomové práce je ocenění společnosti AGF Logistics, s.r.o. Diplomová práce sestává z finanční analýzy za roky 2011 až 2015, ze strategické analýzy, finančního plánu vypracovaného pro roky 2016 až 2020 a následného ocenění společnosti. Ocenění společnosti je provedeno na základě metody DCF entity, s využitím dalších podpůrných metod.
Vedoucí práce: Milan Hrdý
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses