Zakladatelský finanční projekt - založení cukrárny/kavárny - Bubeníčková, Petra (2015)
Cílem bakalářské práce na téma Zakladatelský finanční projekt je vypracovat zakladatelský plán na založení podniku, konkrétně kavárny v Praze. Předmětem práce je popis podniku a odhad finančních výkazů za účelem prověření reálnosti projektu. Bakalářská práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zabývá vymezením pojmů dané problematiky, postupy a strategií při zakládání podniku. Popisuje body a části standardního podnikatelského plánu. Praktická část je zaměřena na konkrétní podnik a definuje jednotlivé kroky při založení individuálního podnikatelského plánu.