Zakladatelský finanční projekt - založení cukrárny/kavárny - Bubeníčková, Petra; Tyll, Ladislav; Svoboda, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
Cílem bakalářské práce na téma Zakladatelský finanční projekt je vypracovat zakladatelský plán na založení podniku, konkrétně kavárny v Praze. Předmětem práce je popis podniku a odhad finančních výkazů za účelem prověření reálnosti projektu. Bakalářská práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. Teoretická část se zabývá vymezením pojmů dané problematiky, postupy a strategií při zakládání podniku. Popisuje body a části standardního podnikatelského plánu. Praktická část je zaměřena na konkrétní podnik a definuje jednotlivé kroky při založení individuálního podnikatelského plánu.
Vedoucí práce: Ladislav Tyll
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses