Podnikateľský plán - Hrubý, Roman (2016)
Cieľom tejto diplomovej práce je poskytnúť hodnoverný dokument, na základe ktorého by firma mohla komplexne vyhodnotiť danú podnikateľskú príležitosť a rozhodnúť sa o jej prijatí či neprijatí, prípadne podklad pre ďalšie analýzy. Za týmto účelom bol vytvorený podnikateľský plán podľa aktuálnych doporučení. Vo vybranej organizácií boli spracované analýzy interného aj externého prostredia, ktoré poskytli informácie potrebné k rozhodnutiu