Podnikateľský plán - Hrubý, Roman; Kovář, František, 1940-; Štofanová, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu (2016)
Cieľom tejto diplomovej práce je poskytnúť hodnoverný dokument, na základe ktorého by firma mohla komplexne vyhodnotiť danú podnikateľskú príležitosť a rozhodnúť sa o jej prijatí či neprijatí, prípadne podklad pre ďalšie analýzy. Za týmto účelom bol vytvorený podnikateľský plán podľa aktuálnych doporučení. Vo vybranej organizácií boli spracované analýzy interného aj externého prostredia, ktoré poskytli informácie potrebné k rozhodnutiu
Vedoucí práce: František Kovář
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta managementu, 2016
Obsahuje bibliografii
Rok obhajoby 2016
Keywords: podnikatelské projekty; finanční analýza; organizační složky podniku; management [obor dipl. práce]; externí analýza; interní analýza; diplomové práce; business planning; financial analysis; organizational units of a company; master's theses