Stanovení hodnoty Pixelfield, s.r.o. - Vaněček, Lukáš; Machek, Ondřej, 1985-; Urbanová, Monika; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2015)
V diplomové práci se věnuji problematice ocenění společnosti. V úvodní a teoretické části představuji základní postupy dostupné z čerpané literatury při oceňování podniku. V druhé části práce pak aplikuji a analyzuji zjištěné poznatky na společnost podnikající v oboru IT a marketingu. Mým cílem je stanovit hodnotu, resp. cenu, za kterou by bylo možné podnik prodat a konfrontovat tuto hodnotu s realitou, tzn. s reálnou částkou, kterou jsou investoři dnes ochotní nabídnout. Dále užiji i jiné přístupy k oceňování podniku, které v praxi často nacházejí využití a opět zjištěné konfrontovat s reálnými možnostmi.
Vedoucí práce: Ondřej Machek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses