Post BEPSový svět převodních cen - Sadilová, Michaela (2016)
Cílem diplomové práce je analyzovat dopady BEPS včetně Country-by-Country reportingu jak na prostředí podniků, tak na oblast daňové správy. V teoretické části je popsána důležitost iniciativy BEPS v oblasti převodních cen včetně jeho aktualizovaného balíčku, Akce 8-10. Druhá část se věnuje popisu a komparaci současného nastavení převodních cen v zemích Visegrádské 4 a Německu. Poslední kapitola se věnuje analýzám současného stavu převodních cen, kauzám nadnárodních korporací jako je Google a Starbucks, na kterou navazují kapitoly analyzující možné výhody a nevýhody, jež vyplynou z nového výkazu CBCR.