Outsoursing účetnictví - Kubiš, Tomáš (2015)
Cílem této diplomové práce je popis procesu outsourcingu účetnictví od počátečních kroků, kdy se firmy rozhodují, zda outsourcing účetnictví využít, přes vzájemnou spolupráci s poskytovatelem outsourcingu až po případné ukončení spolupráce. V praktické části lze nalézt popis vybraných společností, které k poskytování outsourcingu účetnictví využívají informační technologie umožňující co nejefektivnější průběh této činnosti.