Outsoursing účetnictví - Kubiš, Tomáš; Pelák, Jiří, 1977-; Baranová, Petra; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2015)
Cílem této diplomové práce je popis procesu outsourcingu účetnictví od počátečních kroků, kdy se firmy rozhodují, zda outsourcing účetnictví využít, přes vzájemnou spolupráci s poskytovatelem outsourcingu až po případné ukončení spolupráce. V praktické části lze nalézt popis vybraných společností, které k poskytování outsourcingu účetnictví využívají informační technologie umožňující co nejefektivnější průběh této činnosti.
Vedoucí práce: Jiří Pelák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses