Ocenění podniku společnosti BOVA Březnice, spol. s.r.o. - Pivoňková, Lucie (2016)
Tato diplomová práce s názvem "Ocenění podniku společnosti BOVA Březnice, spol. s r.o." je psána formou znaleckého posudku. Jejím cílem je nalezení investiční hodnoty pro potřeby vlastníků k datu 1. 1. 2014. Ocenění společnosti je zpracováno převážně na základě interních dat. Odhad hodnoty byl proveden několika metoda, přičemž za hlavní byla vybrána metoda DCF entity. Práce zahrnuje komplexní strategickou analýzu, finanční analýzu, určení generátorů hodnoty, finanční plán a vlastní ocenění.