Ocenění podniku společnosti BOVA Březnice, spol. s.r.o. - Pivoňková, Lucie; Pláničková, Markéta; Červený, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato diplomová práce s názvem "Ocenění podniku společnosti BOVA Březnice, spol. s r.o." je psána formou znaleckého posudku. Jejím cílem je nalezení investiční hodnoty pro potřeby vlastníků k datu 1. 1. 2014. Ocenění společnosti je zpracováno převážně na základě interních dat. Odhad hodnoty byl proveden několika metoda, přičemž za hlavní byla vybrána metoda DCF entity. Práce zahrnuje komplexní strategickou analýzu, finanční analýzu, určení generátorů hodnoty, finanční plán a vlastní ocenění.
Vedoucí práce: Markéta Pláničková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses