Interní komunikace v organizaci - Bulan, Petr (2016)
Práce se zabývá analýzou interní komunikace v konkrétní organizaci. Cílem je popsat jednotlivé komunikační kanály a jejich prostředky, analyzovat jejich využívání a navrhnout řešení pro zlepšení situace v identifikovaných problémových oblastech. Objektem práce je malá společnost působící v oblasti služeb. Jsou využívány metody polostrukturovaných rozhovorů a analýzy interních dokumentů. V závěru práce jsou vyzdvihnuty pozitivní stránky interní komunikace v dané společnosti, identifikovány problémové oblasti a navrženo řešení pro zlepšení stávající situace.