Ocenění nemovité věci jako zástavy - Hakl, František Marian; Dušek, David, 1973-; Šrytr, Pavel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Oceňování nemovitostí jako zástavy je specifickou činností bankovních ústavů, z čehož pramení v menší míře dostupná teoretická základna a to zejména v českém jazyce. Cílem této práce je analýza možných kategorií hodnot a v jejich rámci konkrétních přístupů k odhadu hodnoty nemovité věci jako zástavy. Následně je provedena konkrétní aplikace stanovení tržní a zástavní hodnoty nemovitosti v souladu s běžnými postupy aplikovanými v bankovním prostředí ČR.
Vedoucí práce: David Dušek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses