Účetnictví jako důkaz - Smolíková, Tereza (2016)
Diplomová práce se zabývá problematikou účetnictví jako důkazu, konkrétněji potom jako důkazního prostředku při dokazování skutečností tvrzených daňovým subjektem. Nejprve jsou v práci popsány, pro dané téma relevantní, účetní a daňové pojmy. Následuje rozebrání práv a povinností správce daně a daňového subjektu v daňovém řízení. Předposlední kapitola je věnována problematice důkazního břemene a jeho přenosu. V závěru práce jsou zmíněny důkazní prostředky, které je možné využít při dokazování v daňovém řízení.