Účetnictví jako důkaz - Smolíková, Tereza; Pelák, Jiří, 1977-; Molín, Jan, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Diplomová práce se zabývá problematikou účetnictví jako důkazu, konkrétněji potom jako důkazního prostředku při dokazování skutečností tvrzených daňovým subjektem. Nejprve jsou v práci popsány, pro dané téma relevantní, účetní a daňové pojmy. Následuje rozebrání práv a povinností správce daně a daňového subjektu v daňovém řízení. Předposlední kapitola je věnována problematice důkazního břemene a jeho přenosu. V závěru práce jsou zmíněny důkazní prostředky, které je možné využít při dokazování v daňovém řízení.
Vedoucí práce: Jiří Pelák
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses