Návrh nového strategického plánu rozvoje města Pyšely - Nešporová, Josefina; Silovská, Hana; Jílek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2016)
Tato bakalářská práce se zabývá strategickým plánováním a jejím hlavním cílem je vytvořit návrh nového strategického dokumentu pro město Pyšely. Teoretická část se zabývá vývojem a podstatou strategického plánování v regionální politice a nabízí základní definice pojmů s tím souvisejících. Praktická část je již samostatně zpracovaná socioekonomická analýza Pyšel, na ni navazující SWOT analýza a vyhodnocení dotazníkového šetření. Finální část práce nabízí návrh strategie, jejíž součástí je vize, globální cíl a prioritní oblasti. Výsledkem práce je tedy funkční návrh strategického plánu rozvoje pro město Pyšely, který však z důvodu rozsahu práce absentuje část finanční a monitorovací.
Vedoucí práce: Hana Silovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: veřejná správa a regionální rozvoj [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses