Analýze konkurence firmy iSTYLE CZ. - Tran Duy, Khánh; Soukupová, Jana; Makovský, Petr, 1985-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Cílem této bakalářské práce je zpracovat analýzu konkurence společnosti iStyle CZ, s. r. o. Na základě toho navrhnout doporučení pro zlepšení konkurenceschopnosti a postavení na trhu pro další vývoj společnosti. Práce je rozdělena do dvou částí, a to na část teoretickou a část praktickou. Teoretickou část obsahuje vymezení základních pojmů a metody týkající se zpracování analýzy konkurence. Obsahem praktické části je představení analyzované společnosti, analýzu vnějšího prostředí pomocí PEST analýzy a Porterova modelu 5ti sil, analýzu vnitřního prostředí. Předposlední kapitol je SWOT analýza, kde shrnu veškeré provedené analýzy a poslední kapitolou jsou návrhy a doporučení na základě provedených analýz.
Vedoucí práce: Jana Soukupová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses