Ocenění podniku společnosti ZON spol. s r.o. - Brož, Michal; Pláničková, Markéta; Krch, Přemysl; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Diplomová práce na téma "Ocenění podniku společnosti ZON spol. s r. o." je zpracována formou znaleckého posudku a jejím cílem je nalezení tržní hodnoty pro účel hypotetického prodeje k 31. 12. 2014. Práce je rozdělena do pěti částí. První část se věnuje popisu oceňované společnosti. Po ní následuje provedení finanční a strategické analýzy. V následující části jsou analyzovány a plánovány generátory hodnoty zakončené sestavením finančního plánu na období od 2015 do 2020. V poslední části je ZON spol. s r. o. oceněna výnosovou metodou DCF APV s využitím parametrického vzorce pro druhou fázi.
Vedoucí práce: Markéta Pláničková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance a oceňování podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses