Odpočet na podporu odborného vzdělávání - Gluzová, Karolína; Slintáková, Barbora; Klazar, Stanislav, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Diplomová práce se zabývá odpočtem na podporu odborného vzdělávání. Práce popisuje důvody, které vedly k zavedení odpočtu. Byly jimi například trendy ve vzdělávání v České republice po roce 1993 nebo poptávka po kvalitních zaměstnancích ze strany zaměstnavatelů. Vedle popisu legislativní úpravy odpočtu na podporu odborného vzdělávání jsou v práci popsány také způsoby podpory odborného vzdělávání v zahraničí. Názory zaměstnavatelů na odborné vzdělávání a jeho podporu prostřednictvím odpočtu byly získány dotazníkovým šetřením a jsou analyzovány v poslední části práce.
Vedoucí práce: Barbora Slintáková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: zdanění a daňová politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses