Analýza hypotečního trhu ČR a Ruska - Alopina, Anna; Radová, Jarmila; Teplý, Petr, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato diplomová práce se zabývá analýzou vývoje hypotečního trhu ČR a Ruska v návaznosti na vývoj makroekonomických faktorů. V teoretické části této práce je popsáno postavení a význam hypotečních úvěrů jako součásti úvěrových produktů bank. Další část je věnovaná seznámení čtenáře s druhy hypotečních úvěru, úvěrovým procesem a vlivem makroekonomických faktorů na hypoteční trh. Praktická část je věnována především analýze vývoje hypotečního trhu ČR a Ruska z pohledu vývoje makroekonomických faktorů. V neposlední řadě se věnujeme charakteristice aktuální situaci na hypotečním trhu obou zemí.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses