Hodnocení ekonomického softwaru Altus Vario - Reichmann, Jakub (2016)
Tato diplomová práce se zabývá vedením účetnictví na počítači a hodnocením programů pro vedení účetnictví. Teoretická část obsahuje kapitoly o historii vedení účetnictví, o právní úpravě týkající se vedení účetnictví pomocí informačních technologií, o podnikových informačních systémech a kritériích výběru vhodného účetního programu. Znalosti převzaté z teoretické části jsou následně aplikovány v praktické části, která je věnována hodnocení konkrétního informačního systému Altus Vario.