Hodnocení ekonomického softwaru Altus Vario - Reichmann, Jakub; Hora, Michal, 1965-; Pelák, Jiří, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tato diplomová práce se zabývá vedením účetnictví na počítači a hodnocením programů pro vedení účetnictví. Teoretická část obsahuje kapitoly o historii vedení účetnictví, o právní úpravě týkající se vedení účetnictví pomocí informačních technologií, o podnikových informačních systémech a kritériích výběru vhodného účetního programu. Znalosti převzaté z teoretické části jsou následně aplikovány v praktické části, která je věnována hodnocení konkrétního informačního systému Altus Vario.
Vedoucí práce: Michal Hora
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses