Vývoj HDP v zemích Visegradské čtyřky po vstupu do EU - Štěpán, Marek (2016)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu HDP v zemích Visegrádské čtyřky po vstupu do Evropské unie. Pozornost je také věnována alternativním ukazatelům HND, RHDD a HDP na obyvatele ve standardu kupní síly.