Vývoj HDP v zemích Visegradské čtyřky po vstupu do EU - Štěpán, Marek; Nečadová, Marta; Macáková, Libuše, 1955-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Bakalářská práce se zaměřuje na analýzu HDP v zemích Visegrádské čtyřky po vstupu do Evropské unie. Pozornost je také věnována alternativním ukazatelům HND, RHDD a HDP na obyvatele ve standardu kupní síly.
Vedoucí práce: Marta Nečadová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses