Vstup filmové služby Netflix na český filmový trh - Kawulok, Filip (2016)
Bakalářská práce se zaměří na distribuci filmů přes internet, zejména na americkou službu Netflix a její dopad na nedávný vstup na český filmový trh. V teoretické části bude zpracován přehled minulých a současných filmových distribučních oken. V praktické části bude zpracováno dotazníkové šetření, jehož cílem bude zjistit, jak se službě Netflix podařilo dostat se do povědomí konzumentů filmové kultury v České republice.