Vstup filmové služby Netflix na český filmový trh - Kawulok, Filip; Hanzlík, Jan, 1979-; Purzycki, Eva, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Bakalářská práce se zaměří na distribuci filmů přes internet, zejména na americkou službu Netflix a její dopad na nedávný vstup na český filmový trh. V teoretické části bude zpracován přehled minulých a současných filmových distribučních oken. V praktické části bude zpracováno dotazníkové šetření, jehož cílem bude zjistit, jak se službě Netflix podařilo dostat se do povědomí konzumentů filmové kultury v České republice.
Vedoucí práce: Jan Hanzlík
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses