Budoucnost automatizovaného investičního poradenství v ČR - Sychra, Pavel; Musílek, Petr, 1965-; Brodani, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Diplomová práce se věnuje problematice digitalizace investičního poradenství. Práce je zaměřena na implementaci automatizovaného poradenství v podmínkách České republiky. V první kapitole je důraz kladen zejména na teoretické vymezení investičního poradenství. Dále se kapitola zaměřuje na stav investování, investičních znalostí a poskytované poradenství v podmínkách českého trhu. Druhá část práce je celá věnovaná analýze robo-poradenství v zahraničí. Poslední část práce se věnuje možnostem, rizikům a možným přínosům implementace automatizovaného investičního poradenství v České republice.
Vedoucí práce: Petr Musílek
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses