Alternativní pracovní úvazky v krajské správě Pardubického kraje v roce 2015 - Strauss, Jakub; Barák, Vladimír; Krebs, Vojtěch, 1950-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2016)
Bakalářská práce mapuje situaci využívání alternativních úvazků v krajské správě Pardubického kraje. Práce je rozdělena do dvou částí. První část popisuje trh práce a uvádí benefity plynoucí z alternativních úvazků, ale také jejich negativa. Druhá část práce se zaměřuje na četnost využívání různých alternativních forem zaměstnání. Dále se zaobírá pohledy samotných úřadů právě na tuto problematiku. Práce také analyzuje, kde jsou problémy v zaměstnávání osob alternativní formou úvazku ve státní správě.
Vedoucí práce: Vladimír Barák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: národní hospodářství [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses