Hypoteční trh a jeho vývoj v ČR - Papp, Ondrej; Radová, Jarmila; Rajl, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2016)
Tématem této diplomové práce je hypoteční trh a jeho vývoj v České republice. Úvodní část práce se zaměřuje na objasnění základních pojmů a procesů souvisejících s hypotečními úvěry, které jsou doplněné o informace, jak funguje hypoteční trh v České republice. Druhá část práce se zabývá aktuálním stavem na českém hypotečním trhu, a to především z pohledu statistických čísel. Ve třetí části práce je provedeno srovnání nabídek jednotlivých poskytovatelů hypotečních úvěrů včetně jeho vyhodnocení. V následující části pak dochází ke srovnání oficiálních nabídek s nabídkami reálnými. Poslední pátá část je zaměřena na vývoj hypotečního trhu. V této části však není pozornost upřena na historický vývoj, ale na události a produktové novinky, které formují současný tuzemský hypoteční trh a jeho budoucí podobu.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses