Návrh procesnej architektúry novozaloženej spoločnosti - Fabo, Pavol; Špaček, Miroslav, 1954-; Mejdrech, Vlastimil, 1956-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
V diplomovej práci som si ako cieľ stanovil identifikáciu procesov v novovzniknutom podniku a navrhnutie procesnej architektúry podniku. Teoretická časť diplomovej práce je zameraná na vymedzenie procesného manažmentu a jeho kľúčových charakteristík. Venujem sa pojmovému vymedzeniu procesu, meraniu jeho výkonnosti, procesným mapám a porovnaniu procesného a funkčného prístupu. Praktická časť diplomovej práce sa zameriava na charakteristiku vybraného podniku, ktorý som pre potreby práce nazval ako FP-stavby. Spracovanie témy Návrh procesnej architektúry novozaloženého podniku je zamerané na reflektovanú výskumnú činnosť. V praktickej časti práce sa zameriam na analýzu procesov vo firme, analýzu aktuálneho stavu podniku, analýzu konkurencie, PEST a SWOT analýzu podniku, vytvorenie novej procesnej mapy. Diplomová práca rozpracováva problematiku výskumného zámeru navrhnúť procesnú architektúru v novozaloženej spoločnosti.
Vedoucí práce: Miroslav Špaček
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses