CSR ve vybraném podniku - Pancheva, Yana (2016)
Tato diplomová práce má za cíl zhodnotit celkovou CSR strategii společnosti Tesco Stores ČR a.s. pomocí analýzy KORP. Zároveň pomocí mediální analýzy se také hodnotí dílčí CSR projekty, které byly uskutečněny v posledních dvou letech. Výzkum zjišťuje cílení aktivit do sociálního pilíře a environmentálního pilíře, které jsou hodnoceny nadprůměrně. Ekonomický pilíř má potenciál k vylepšení. Práce poukazuje na efektivní nastavení strategie společnosti a vyvozuje doporučení pro její zdokonalení.