CSR ve vybraném podniku - Pancheva, Yana; Legnerová, Kateřina, 1965-; Koukolíček, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Tato diplomová práce má za cíl zhodnotit celkovou CSR strategii společnosti Tesco Stores ČR a.s. pomocí analýzy KORP. Zároveň pomocí mediální analýzy se také hodnotí dílčí CSR projekty, které byly uskutečněny v posledních dvou letech. Výzkum zjišťuje cílení aktivit do sociálního pilíře a environmentálního pilíře, které jsou hodnoceny nadprůměrně. Ekonomický pilíř má potenciál k vylepšení. Práce poukazuje na efektivní nastavení strategie společnosti a vyvozuje doporučení pro její zdokonalení.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses