Identifikácia, analýza a návrh riešení problémov spolupráce vybraných firiem - Chovanová, Katarína; Vrbová, Lucie; Hruška, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Diplomová práca sa zaoberá identifikáciou a analýzou problémov, ktoré doteraz nastali v spolupráci dvoch vybraných firiem a následným navrhnutím ich možných riešení. K tejto analýze bude využitá metodika sociológov Charlesa H. Kepnera a Benjamina B. Tregoea. Práca je rozdelená na dve časti,teoretickú a praktickú. Cieľom teoretickej časti bude vysvetliť jednotlivé pojmy, ktoré sa v práci budú využívať, ako napríklad samotná metodika Kepner-Tregoe a definícia problému. Praktická časť práce je zameraná na samotnú analýzu spolupráce vybraných firiem a problémov, ktoré sa vyskytli, s využitím vybranej metodiky. Cieľom bude navrhnúť možné riešenia a vybrať tie najvhodnejšie.
Vedoucí práce: Lucie Vrbová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses