Přínos projektů VS LSS pro rozvoj znalostí v organizaci - Smolková, Petra (2016)
Práce zkoumá potenciální vliv projektů vedlejší specializace Management kvality a Lean Six Sigma na vybrané organizace. Těchto projektů se účastnili studenti v rámci povinného předmětu Řízená praxe managementu kvality a Lean Six Sigma. Byli dotazováni mentoři z organizací, které se podílely na praxích. Teoretická část přibližuje historii a vybrané nástroje Lean managementu. Popisuje význam neustálého zlepšování - nezbytné součásti Lean managementu. Práce charakterizuje znalostní management a vybrané modely vytváření a transferu znalostí. Praktickou část tvoří popis použité metodologie a výsledky rozhovorů. Práce je zakončena návrhem opatření, které mohou vést ke zvýšení vlivu praxí na znalosti organizací zapojených do studentských praxí.