Pracovní podmínky a práce řidičů nákladní dopravy - Zemanová, Petra; Rathouský, Bedřich; Jirsák, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2016)
Diplomová práce popisuje práci řidičů nákladní dopravy, je zaměřena především na požadavky, které musí člověk splnit, aby se mohl stát řidičem z povolání. Teoretická část popisuje všechny požadavky pro práci řidiče, dále pracovní režimy řidičů a také porovnává nařízení č. 561/2006 a smluvní dohodu AETR. Nedílnou součástí práce je popis záznamových zařízení a možných kontrol řidičů a dopravců. Praktickou část práce zastupuje dotazníkové šetření mezi profesionálními řidiči zaměřené především na jejich znalost platných předpisů. Cílem diplomové práce je kompletní analýza práce řidičů nákladní dopravy a náplň jejich pracovního dne.
Vedoucí práce: Bedřich Rathouský
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2016
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2016
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses